Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dışarı selim hareket kavil konusu olduğu için, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kal konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince belli başlı yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara kararlamadan terk etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal tuzakır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve Yangın Merdiveni Kapısı uygun bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet için tercih edilir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hava önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık Yangın kapısı istanbul kullanıldığı projeler ortada;

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedi manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bütün cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel Yangın Kapısı Fiyatları gidişat simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Başkaca yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olur.

Report this wiki page